logo arrow
logo town
logo cothon
 • Home
  Home
 • Account
  Account
 • Info
  Info
 • About Us
  About Us
 • Got A Problem?
  Got A Problem?
 • Event
  Event
 • Our Sponsors
  Our Sponsors
 • Mulțumim mult sponsorilor noștri !
  Dorești să ne susții cauza? Donează aici!
  Endava
  Endava este lider în furnizarea de servicii tehnologice de ultimă generație și își sprijină clienții în dezvoltarea propriilor organizații, prin utilizarea soluțiilor scalabile de Distributed Enterprise Agile. Endava colaborează cu clienții săi, integrându-se perfect cu echipele acestora, catalizând ideile și livrând soluții robuste.

  Compania ajută clienții să devină companii digitale bazate pe experiență, sprijinindu-i în călătoria lor de la generarea de idei la dezvoltarea și implementarea de produse, platforme și soluții. Clienții Endava activează în industriile de Plăți, Servicii Financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom), Bunuri de Consum, Logistică și Medicală.

  Endava avea 7,464 de angajați in decembrie 2020 în birourile sale din America de Nord, Europa de Vest și în centrele de livrare din România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia de Nord, Slovenia, Bosnia și Herzegovina, Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia.
  Softelligence
  Softelligence este o companie de tehnologie și consultanță, fondată în 2006 în București, specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții de transformare digitală, vizând în principal industriile financiar-bancară și a asigurărilor: servicii și soluții în cloud bazate pe machine learning și inteligență artificială, automatizare de procese, Business Intelligence, analiză de date, dezvoltare de software și alte procese de digitalizare. Cel mai recent, Softelligence a anunțat că face parte din topul FT1000 al companiilor cu cea mai rapidă creștere realizat de Financial Times. În prezent, compania deține 4 birouri în România, Marea Britanie și Canada din care deservește clienți enterprise la nivel global.
  https://www.softelligence.net/about-us/
  Gemini Sols
  Fondată în 2005 de un grup central de tehnologi din Silicon Valley, Gemini Solutions este dedicată furnizării de servicii de dezvoltare de produse software de nivel mondial. Fondatorii companiei au înțeles că prea multe companii, atât start-up-uri, cât și organizații mature, au fost frustrate și dezamăgite de modelul tradițional de externalizare. Organizațiile tehnologice doreau o capacitate tehnică de calibru mai ridicat, o gamă mai largă de expertiză, o mai bună colaborare și comunicare și o agilitate mai mare decât ar putea oferi externalizatorii tradiționali. Au căutat parteneri care să poată acționa ca extensii ale echipelor lor interne, experți tehnici care să asculte și să contribuie proactiv. Gemini Solutions și-a construit organizația tehnică pentru a răspunde acestei nevoi nesatisfăcute. Spre deosebire de externalizarea convențională, abordarea Gemini Solutions se concentrează pe crearea de produse excelente, utilizarea talentelor calificate, dezvoltarea colaborativă a produselor și parteneriatele pe termen lung.
  Gemini Solutions are peste 150 de ingineri software care acoperă un spectru larg de tehnologii pe întregul ciclu de viață al dezvoltării produselor software. Echipele tehnice Gemini Solutions sunt recunoscute nu numai pentru dezvoltarea rapidă, ci și pentru disciplina de dezvoltare a produselor. Amestecul unic de creativitate, agilitate, disciplină și excelență tehnică al Gemini Solutions generează parteneriate de succes și de durată.
  Suntem încântați să anunțăm că Gemini Solutions Inc a fost achiziționata ThoughtWorks INC si in curand echipa Gemini Solutions va înființa ThoughtWorks România.
  ThoughtWorks și Gemini Solutions au o cultură, o filozofie și o dedicare comune pentru succesul clienților.
  Serban Tir, anterior CTO al Gemini Solutions Inc, va deveni Director General (GM) al ThoughtWorks România.
  https://www.geminisols.com/about
  Multe mulțumiri și partenerilor noștrii!
  Dorești să ne susții cauza? Donează aici!
  High Edu
  Parteneri Strategici, Media
  Softelligence
  Sponsori, Parteneri Media, Strategici
  Dezvoltam.ro
  Parteneri Strategici
  FTC
  FIRST a fost fondat în anul 1989, având scopul de a încuraja interesul tinerilor în știință și tehnologie. Participarea în competiție s-a dovedit a fi benefică studenților, încurajându-i să urmeze cariere în domenii STEM, inspirându-i să devină lideri și inovatori ai secolului 21. Una dintre valorile de bază ale comunității FIRST este gracious professionalism, un mod de a face lucrurile ce încurajează munca de calitate, pune accentul pe valoarea celorlalți și respectă atât persoanele, cât și comunitatea. Cu gracious professionalism, studenții pot învăța să fie competitivi, dar să se trateze unii pe ceilalți cu empatie și blândețe. O altă valoare importantă a comunității FTC este coopertition. Aceasta produce inovație, fiind bazată pe conceptul că echipele pot și ar trebui să se ajute și să coopereze unele cu celelalte în timpul competiției. Coopertition implică învățat : de la colegi de echipă, de la mentori. Înseamnă ca întotdeauna să concurezi, dar să încerci să îi asiști și să îi înveți pe alții în același timp.
  Partener Operativ
  geyc
  Parteneri media