logo arrow
logo town
logo cothon
 • Home
  Home
 • Account
  Account
 • Info
  Info
 • About Us
  About Us
 • Got A Problem?
  Got A Problem?
 • Event
  Event
 • Our Sponsors
  Our Sponsors
 • Contact
  Aici gasesti informatii despre cum ne poti contacta. Titlul este destul de sugestiv :)
  Afișează
  Echipa Noastră
  Aici poti gasi mai multe informatii despre cine suntem, de unde venim, si ce valori vrem sa promovam.
  Afișează
  Despre Website
  Mai multe informații despre website.
  Afișează
  Contact
  Ne poti lăsa un mesaj mai jos, sau ne poti gasi pe email la sau ne poti suna pe numarul


  Adresa Colegiului National "Spiru Haret": Strada Italiană 17, București 021021

  Contact Form

  Echipa Noastră
  Uptown Ecothon este un eveniment organizat atât de echipa de robotică Robosapiens a Colegiului Național "Spiru Haret", cât și de comunitatea The Change Hub.

  Robo-Sapiens

  Echipa Robosapiens a fost formată în 2016, când First Tech Challenge a apărut pentru prima dată în România. Competiția implică proiectarea, construirea și programarea unui robot, cât și promovarea echipei și organizarea de evenimente ce susțin valori FTC, precum cooperarea și gracious professionalism. Participând de 4 ani în competiție, echipa Robosapiens a câștigat multiple premii, precum: Finalist Alliance Second Pick (națională 2018), Think Award (regională 2019) și Think Award(2020). Câteva beneficii ale participării într-o astfel de competiție sunt învățarea și dezvoltarea unor anumite abilități și competențe pe care elevii nu le pot învăța la școală. De exemplu, poți învăța cum să faci un buget și cum să stabilești o relație cu un sponsor. Mai mult, poți învăța cum să lucrezi într-o echipă, să comunici eficient și să fii mai responsabil.
  Despre Website
  Acest website a fost construit integral de la zero de către o echipă de 3 liceeni, în HTML, JavaScript și CSS. Din păcate, încă nu suntem programatori experimentați, așadar, dacă observi glitch-uri sau dacă ceva funcționează puțin ciudat, scrie-ne (trimite-ne un email sau completează formularul din secțiunea 'Contact' a paginii acesteia)! Dacă dorești o activitate distractivă, încearcă să cauți bug-uri sau linii de cod scrise într-un mod bizar și spune-ne ce găsești :)
  Despre Noi